|VIZIUNE|

CREATERIA || SOCIAL

Createria Social a fost dezvoltat pe fundamentele Drops of Art, un spatiu de joaca menit sa creeze legaturi prin evenimente sociale dedicate artei, creatori dar si antreprenorilor.

Prima editie Drops of Art desfasurata in orasul Constanta a fost un real succes, fiind primul eveniment care a adus impreuna designeri contemporani si antreprenori, creandu-se o conexiune puternica in materie de social networking. 

Astfel, a luat nastere Createria Social. un concept ce doreste sa reuneasca designeri si branduri romanesti, sub un singur cer, sa expuna si sa lanseze noile tendinte in materie de creatie si design, si nu in ultimul rand, sa construiasca o comunitate #socialplayground in jurul creatorilor. 

Conceptul Createria este dezvoltat de creatori pentru creatori.

Un spatiu de joaca in care poti socializa si dezvolta o legatura personala cu designerii.

De ce spunem un spatiu de joaca?

Deoarece fiecare editie Createria va fi gandita in avantajul expozantilor dar si a participantilor. Vei regasi un spatiu unde poti cunoaste designeri, poti socializa, dar in acelasi timp vei regasi o zona dedicata cocktailurilor si a minuturilor. 

Pregatim doua zile de shopping alternativ pentru comunitatea pasionatilor de design, arta si contemporan, in orasul Constanta.

Meet you there!